Rijden met drank op

Meerdere plaatsen in de regio, 13-01-2008 o Er zijn de afgelopen dagen weer verschillende mensen aangehouden terwijl zij een voertuig bestuurde terwijl zij te veel gedronken hadden. Hiervan een overzicht.

Drunen - Een 23-jarige inwoner uit Drunen is na een achtervolging in de van Goghstraat aangehouden voor het rijden onder invloed. Hij verzette zich hevig en moest geboeid worden. Aan het bureau bleek dat hij bijna drie keer te veel op had.

Oss - Op zaterdagochtend om ongeveer half vier is op de Voorburcht een 45-jarige man uit Oss betrapt terwijl hij reed met alcohol op. Hij had zoveel gedronken dat hij een rijverbod van 5 uur kreeg.

Cuijk - Op de Lange Beijerd werd een beginnend bestuurder van 21 jaar uit Grave betrapt. Hij had minder dan 1/2 promille alcohol in zijn bloed maar omdat hij beginnend bestuurder was heeft hij toch een proces-verbaal gekregen.

Drunen - Een 34-jarige man uit Drunen had twee keer de toegestane hoeveelheid drank op toen hij werd gecontroleerd op de Schoolstraat. Een proces-verbaal en een rijverbod van zes uur heeft hij gekregen.

Ravenstein - Een 58-jarige vrouw uit deze plaats was op zaterdagmiddag om vier uur betrokken bij een aanrijding op de Veersingel. Zij had te veel alcohol op en is aangehouden. De blaasproef aan het bureau lukte niet en er is daarom bloed van de vrouw afgenomen. De uitslag van het onderzoek is pas over een aantal dagen bekend.

Sint Oedenrode - Op de Schootsedijk werd een 39-jarige man uit Schijndel gecontroleerd. Hij had bijna twee keer de toegestane hoeveelheid alcoholhoudende drank op. Een proces-verbaal en een rijverbod van 2 uur heeft hij gekregen.

Veghel - Een 33-jarige Pool is betrapt op de Elbestraat terwijl hij drie keer de toegestane hoeveelheid drank op had. Zijn rijgedrag trok de aandacht en bij controle kwam het verkeersmisdrijf aan het licht, een proces-verbaal inclusief invordering van zijn rijbewijs en een rijverbod van 7 uur heeft hij gekregen.