20ste editie Inter nationale Artiesten- en Evenementbeurs

03/01/2008 15:19

Beursgebouw Eindhoven BV

Op 13, 14 en 15 januari gaat dé unieke vakbeurs binnen de entertainmentbranche voor de 20ste keer van start. Met een uitverkochte beursvloer kijken de exposanten, bezoekers en de organisatie uit naar een succesvolle jubileumeditie.

Bijna 20 jaar geleden begonnen in het Philips Ontspannings Centrum (POC) en uitgegroeid tot dé vakbeurs binnen de branche. Een groot gedeelte van de pioniers van het 1e uur zijn nog steeds vertegenwoordigd.

Zo kan men tijdens de beurs de 'oudgedienden' tegenkomen zoals: Buro Paul Wijtvliet, Frans Custers Natuurlijk theater, Toon Maas Clown, Totaal Theater, Hans Entertainment, En Profil Portretartiesten, Action Events, Show Effects, Ton Laros Entertainment, Los de Màlaga en JB Productions. Daarnaast zijn er tientallen bedrijven die zich voor de eerste keer gaan presenteren op de beurs. Naast de nationale deelnemers mogen we ook dit jaar weer veel (nieuwe) internationale deelnemers verwelkomen zoals Continental Drifts uit Engeland, Traumtänzer Stelzentheater, Bjorn de Vil, Foolpool, PAN im Bann von Elfen, Fenix theatre company en Gloryfire uit Duitsland, Straat- en bewegingstheater Teater Exces, De Droomwolk reizend poppentejater, Puppets etc. en Stevarius uit België. De combinatie van vertrouwde en nieuwe exposanten, zorgt ook dit jaar weer voor een verrassend en gevarieerd aanbod van entertainment.

De AEB is dé unieke gelegenheid waar men met één bezoek persoonlijk kan kennismaken met entertainment voor uiteenlopende gelegenheden. Van een in te huren speciale (openings)act tot een complete productie op maat gemaakt, van acrobatiek tot illusie, van straat(theater) tot muziek en zang etc.

Vele deelnemers hebben reeds aangekondigd met nieuwe producties/ primeurs naar de beurs te komen. Helaas worden deze primeurs meestal pas op de beurs bekend gemaakt en valt er dus nog niet heel veel te verklappen, laat u daarom verrassen en inspireren door een groot aanbod aan entertainment. Een wereldprimeur willen we u niet onthouden; tijdens de beurs toont Action Events de enige bobslee simulator ter wereld! Een echte 2 mans bobslee is gekoppeld aan een virtuele bobslee baan die wordt weergegeven op een grootbeeld projectie. Via de loopband achter de bobslee wordt er gestart. Kom naar de beurs en maak de afdaling van je leven!

Dé AEB biedt de bezoekers de mogelijkheid om verschillende live-optredens bij te wonen in zowel de podiumzaal als bij het straattheater. Hier geven de artiesten een impressie van wat zij te bieden hebben en wat voor invulling zij kunnen geven aan een evenement of voor een bepaalde gelegenheid. Er komen unieke optredens voorbij variërend van kinderentertainment, illusionisme, straattheater, muziek, dans, acrobatiek, magie tot Djembe sessies. Kom daarom zelf de veelzijdigheid van deze leukste vakbeurs van de Benelux bewonderen van 13 t/m 15 januari in Beursgebouw Eindhoven.

Voor meer praktische informatie over de Internationale Artiesten- en Evenementenbeurs, optreedschema's, exposanten en kortingskaarten kunt u kijken op: www.aeb.nl
---
Openingstijden Artiesten- en Evenementenbeurs:

- Zondag 13 januari: 11.00-18.00 uur

- Maandag 14 januari: 14.00-22.00 uur

- Dinsdag 15 januari: 11.00-18.00 uur

---
Organisatie: Beursgebouw Eindhoven BV
Lardinoisstraat 8
5611 ZZ Eindhoven
Telefoon: +31 (0)40 246 36 26
Fax: +31 (0)40 244 55 33
e-mail: aeb@beursgebouw.nl
website: www.aeb.nl

---





http://www.aeb.nl/