Sparta (fietsenfabrikant)


Presentator Geert Hoes op de SPARTA ION

7 januari 2008
Presentator Geert Hoes lift mee van boot tot boot

Friese vaarroutes centraal in Lekker weg op het Water

In het nieuwe SBS 6-programma Lekker weg op het Water wordt wekelijks aandacht besteed aan een vaarroute in Friesland. Presentator Geert Hoes lift mee van boot tot boot en ontdekt op een SPARTA ION de meest bijzondere plekken langs het water. Ook wordt er aandacht besteed aan betaalbare boten in alle soorten en maten en worden er tips gegeven op het gebied van onderhoud. Lekker weg op het Water is vanaf zondag 13 januari wekelijks om 16.30 uur te zien op SBS 6.

Lekker weg op het Water is een watersportprogramma waarin Geert Hoes elke aflevering een nieuwe vaarroute in Friesland verkend. Hij hopt daarbij van bootje op bootje. Terwijl Geert met de meest uiteenlopende mensen een stukje meevaart, komt hij veel te weten over bezienswaardig-heden op het water en aan wal: de meest interessante havens, steden en dorpen, de lekkerste restaurantjes en de mooiste campings. Aan de wal verplaatst Geert zich op een SPARTA ION.

Voor de mensen die met de gedachte spelen zelf een boot aan te schaffen, is er bovendien de vaste rubriek Bootje Kopen, waarin praktische tips worden gegeven die nuttig zijn voor de aanschaf van een goede (tweedehands) boot. Ook krijgt de kijker inzicht in de manier waarop die boot dan weer het beste onderhouden kan worden. Elke aflevering belicht Lekker weg op het Water in de rubriek Op de Helling allerlei tips en trucs op het gebied van onderhoud van boten voor zowel de beginnende als de meer ervaren booteigenaar.

Lekker weg op het Water wordt geproduceerd door Endemol LAB.

Meer info over het programma vindt u op: www.lekkerwegophetwater.nl

Fotomateriaal
Lekker weg op het water
Geert Hoes

www.sparta.nl - copyright © 2006
SPARTA B.V., Apeldoorn - colofon & disclaimer
SPARTA B.V. is onderdeel van de Accell Group, een internationaal beursgenoteerd conglomeraat van vooraanstaande fietsfabrikanten. Accell Group - The Premier European Cycle Group