Gemeente Etten-Leur

Raads- en commissievergaderingen op 14 en 15 januari

Profielschetsvergadering op 14 januari

De voorzitter van de raad maakt bekend dat op maandag 14 januari 's avonds om 20.00 uur in de raadzaal een openbare raadsvergadering wordt gehouden, de zogeheten profielschetsvergadering. In deze vergadering zal mevrouw J.H.T. Maij-Weggen, commissaris van de Koningin in de provincie Noord-Brabant, de door de gemeenteraad vast te stellen profielschets voor de nieuwe burgemeester in ontvangst nemen.

Tijdens deze vergadering komt het volgende onderwerp aan de orde:
* Voorstel over de profielschets voor de nieuwe burgemeester van de gemeente Etten-Leur en overhandiging van de vastgestelde profielschets aan de commissaris van de Koningin.

Voor belangstellenden is er gratis een exemplaar van de raadsagenda verkrijgbaar in het informatiecentrum van het stadskantoor. Deze agenda kan worden afgehaald tot en met maandag 14 januari 2008, op werkdagen tussen 9.00 en 17.00 uur. Tevens kan de agenda inclusief voorstel en conceptbesluit vanaf maandag 7 januari worden ingezien in het informatiecentrum van het stadskantoor en in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4.

De volledige agenda van de raadsvergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite www.etten-leur.nl > Bestuur & beleid > Gemeenteraad > raadsvergadering > alle vergaderingen in 2008 >14 januari

Commissievergadering Financiën op 14 januari

De voorzitter van de commissie Financiën maakt bekend dat op maandag 14 januari aanstaande 's avonds om 18.30 uur in de raadzaal een openbare commissievergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komen de volgende onderwerpen aan de orde:

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over het opheffen van de gemeenschappelijke regeling Hypotheekfonds Noord-Brabantse Gemeenten.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de vaststelling van de 1^e wijziging van de verordening onroerende-zaakbelastingen.

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de onteigening van "Vosdonk-Munnikenhei"

* Ter informatie: de winterbrief

Indien u gebruik wilt maken van het spreekrecht aangaande de geagendeerde onderwerpen, dan dient u voor 14 januari 2008, 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffier, de heer W.C.M. Voeten, tel. (076) 5024434 of e-mailadres Wim.Voeten@Etten-Leur.nl. U dient de volgende gegevens te melden: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het agendapunt waarop u wilt inspreken. De agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten kan door alle belangstellenden vanaf maandag 7 januari 2008 worden ingezien in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum van het stadskantoor, Roosendaalseweg 4.

De volledige agenda van de commissievergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl) > Bestuur & beleid > Commissies > Financiën > 2008 >14 januari

Commissievergadering Openbaar Gebied op 15 januari

De voorzitter van de commissie Openbaar Gebied maakt bekend dat er op dinsdag 15 januari om 19.00 uur in de raadzaal een openbare commissievergadering wordt gehouden. Tijdens deze vergadering komt het volgende onderwerp aan de orde:

* Het formuleren van een advies aan de gemeenteraad over de onttrekking aan het openbaar verkeer van de Vijfdestreek.
* Ter informatie: Plan van aanpak Operatie Water Weg.

Indien u gebruik wilt maken van het spreekrecht aangaande het geagendeerde onderwerp, dan dient u vóór 15 januari aanstaande 12.00 uur contact op te nemen met de raadsgriffier, de heer W.C.M. Voeten via tel.nr. (076) 5024434 of e-mailadres Wim.Voeten@Etten-Leur.nl. U dient de volgende gegevens te melden: naam, adres, postcode, woonplaats, telefoonnummer en het agendapunt waarop u wilt inspreken. De agenda inclusief voorstellen en conceptbesluiten kan door alle belangstellenden vanaf maandag 7 januari 2008 worden ingezien in de openbare bibliotheek Etten-Leur, Anna van Berchemlaan 4 en in het informatiecentrum van het stadskantoor, Roosendaalseweg 4.

De volledige agenda van de commissievergadering is beschikbaar op de gemeentelijke internetsite (www.etten-leur.nl) > Bestuur & beleid > Commissies > Openbaar Gebied > 2008 >15 januari

Klik & Bestel
Klik & Meld
Week in...week uit
Er zijn 2 vacatures

Stadskantoor

Roosendaalseweg 4
4875 AA Etten-Leur
Tel: 076 - 502 40 00
Fax: 076 - 503 38 80

info@etten-leur.nl