Deelgemeente Feijenoord Rotterdam

Raadstafel Feijenoord-Charlois over visie Hart van Zuid

In de raadzaal van deelgemeente Feijenoord (Maashaven O.z. 230) vindt maandag 14 januari aanstaande een gezamenlijke vergadering plaats van de deelraden van Feijenoord en Charlois.

Thema
De vergadering begint om 19.30 uur, een ieder is welkom. Het thema van deze zogenaamde Raadstafel is de globale visie Hart van Zuid, zoals die is gepresenteerd door het college van Burgemeester en Wethouders.

Grootstedelijk project
Hart van Zuid is een van de grootstedelijke projecten uit de Stadsvisie 2030 van de gemeente Rotterdam en het Pact op Zuid. De globale visie Hart van Zuid bevat plannen voor Zuidplein, Ahoy, Zuiderpark en het Motorstraatgebied.

Agenda
Op de agenda van de Raadstafel staan onder meer een inleiding door dagelijks bestuurders uit beide deelgemeenten over het Hart van Zuid, een presentatie van de projectleider van de dienst Stedenbouw en Volkshuisvesting (dS+V) en de mogelijkheid voor vragen en discussie.

Informatie
De agenda en overige stukken van de Raadstafel zijn te vinden op de website van de deelgemeente, onder het kopje
Politiek/Bestuursinformatie. Voor meer informatie kunt u bellen met de griffie van deelgemeente Feijenoord, via telefoonnummer (010) 291 63 56.

(foto: Motorstraatgebied, begrensd door de Vaanweg en Strevelsweg.)