Gemeente Moerdijk


Grote Waard Zevenbergen

Werkzaamheden Grote Waard Zevenbergen

Op korte termijn vinden de volgende werkzaamheden plaats aan de Grote Waard:


- Op maandag 14 januari wordt begonnen met het opbreken van de bestrating van de parkeerplaats tussen de huisnummers Grote Waard 40 en 42. Dit is tevens de toegang naar enkele garages.

Vervolgens zal in deze periode tot aan de carnaval, de parkeerplaats opnieuw bestraat worden.


- Voor de carnaval wordt een tijdelijke doorgang gemaakt tussen de huisnummers Walhoven 6 en Walhoven 8. Deze doorgang kan vanaf maandag 11 februari gebruikt worden. Vanaf 11 februari wordt namelijk het werk opgestart vanaf Grote Waard 45 en verplaatsen de werkzaamheden zich richting de kruising Grote Waard De Meeren. Op deze manier kunnen de hulpdiensten via de Lindonk en Ansekerke bij de woningen aan de Walhoven en Grote Waard komen. Bewoners mogen, juist omdat het voor de hulpdiensten is, alleen bij hoge uitzondering van deze doorgang gebruik maken.

Bewoners die tijdens de uitvoering van het werk vragen hebben, kunnen het beste in eerste instantie contact opnemen met de voorman van de firma Janssen de Jong. Hij is te bereiken via nummer 06-22412418. Contactpersoon en toezichthouder van de gemeente Moerdijk is dhr. J. de Molenaar. Hij is te bereiken via 0168 373600.

De planning is dusdanig dat de werkzaamheden in april klaar zijn, mits het weer geen roet in het eten gooit!