LLiNK

Rotterdam, 10 januari 2008


-PERSBERICHT-

Nieuwe avonturen in 3 op Reis
Floortje gaat naar Azerbeidzjan met de trein. Haar reis voert langs Lahic, een schilderachtig bergdorpje. Hier vind je talloze kopersmeden die prachtige koperen en zilveren voorwerpen maken. Van daaruit vertrekt Floortje naar oliestad Bakoe, de hoofdstad van het land. Sebastiaan is deze week in het bergachtige Montenegro waar hij het Durmitor National Park bezoekt en de idyllische Baai van Kotor. Gastpresentator Horace Cohen reist af naar het koude IJsland. Hij neemt een kijkje in hoofdstad Reykjavik en verkent het noorden van het eiland waar het bruist van de heetwaterbronnen. 3 op Reis, zondag 19.55 uur Nederland 3.

Deining
In Deining, het wekelijkse opinieprogramma van LLiNK, geven een wisselend panel en een speciale gast op originele wijze hun visie op de actualiteit. Niet alleen maatschappelijke problemen, maar ook hun oplossingen komen daarbij aan bod. Deze week in het panel: Zita Schellekens van de Jonge Socialisten en Arnoud Boer van Geen Commentaar. Presentatie: Francisco van Jole. Deining, zondag 20.00 uur Radio 1.

Chef Culinaire Zaken, striptekenaars en meer in Desmet Live In Desmet Live ontvangt Pieter Hilhorst maandag 14 januari onder andere onze Chef Culinaire Zaken, Teun van de Keuken, met nieuwtjes uit de voedselindustrie. En live muziek van BJ Baartman. Dinsdag bespreekt Dieuwertje Blok met ondermeer regisseur Olivier Provily zijn nieuwste toneelstuk Zekket. Verder komt de Amerikaanse journalist Toby Sterling vertellen over thema's in de actualiteit en is er live muziek van Rose. Woensdag praat Teun van de Keuken met Jeroen Janssen en Pieter van Oudheusden over hun Rwandastrip De Grote Toveraar deel 1, De Kruisweg van Mpyisi. Komt huisbioloog Kees Moeliker met nieuwtjes uit de natuur en live muziek van Brazzaville. Desmet Live, maandag, dinsdag en woensdag om 18.00 op Radio 5


-EINDE PERSBERICHT-


Noot voor de redactie,

LLiNK