BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 11 januari 2008

DE NIEUWSTE SHOW IS ER WEER

Presentator Patrick Lodiers is vanaf maandag 14 januari weer te zien in De Nieuwste Show. Samen met zijn verslaggevers brengt hij het belangrijkste nieuws op eigenzinnige wijze terug tot de rauwe essentie. In de eerste aflevering ontvangt hij als nieuwste gast Ruth Oldenziel en praat met haar over de Amerikaanse machtsstrijd. De Nieuwste Show is elke maandag tot en met donderdag rond 23.00 uur te zien bij BNN/NPS op 3.

Nieuw dit seizoen is dat Arjen Lubach iedere uitzending een dagoverzicht geeft van het nieuwste nieuws. Razende reporters Tijl Beckand, Dara Faizi, Samba Schutte, Steyn de Leeuwe en Matthijs Wind jagen in het land op het laatste nieuws.

Patrick ontvangt dindag 15 januari als nieuwste gast PvdA-er John Leerdam en praat met hem over het mislukte bezoek van de Nederlandse Kamerdelegatie aan de Antillen. Rob van Gijzel, de nieuwe burgemeester van Eindhoven de gekste, is woensdag 16 januari te gast. En donderdag 17 januari komt Doekle Terpstra, de starter van de anti-verWilderingslijst, langs in de studio van De Nieuwste Show.