Persberichten Rijn & Venen, 11.50 uur

Utrecht, 14-01-2008

Tas met bijzondere inhoud gestolen

MAARSSEN - Op een parkeerplaats op het Harmonieplein is dinsdag 8 januari tussen 18.00 en 18.30 uur een autokraak gepleegd. Uit de auto werd een zwarte aktetas weggenomen. In de tas zaten onder andere diabetesspullen (spuiten, naalden en insuline) die geen enkele waarde hebben voor een autokraker. Personen die informatie hebben over de autokraak, wordt verzocht te bellen met de politie van het district Rijn & Venen, via tel: 0900-8844.

Geslotenverklaring

BREUKELEN / KOCKENGEN Op de Stationsweg in Breukelen en de Provinciale weg N401 heeft de politie vrijdag 11 januari gecontroleerd op de geslotenverklaring. In totaal werden tussen 17.00 tot 17.45 uur 17 overtredingen geconstateerd.

Drie mannen aangehouden

MAARSSEN Zondag 13 januari heeft de politie drie mannen aangehouden omdat ze zich op verboden terrein bevonden. Om 02.40 uur kreeg de politie de melding dat drie mannen een in aanbouw zijnde woning waren binnen gegaan. Agenten gingen ter plaatse en stuitten op een met een hekwerk afgesloten bouwterrein. Na wat zoeken in de omgeving, troffen agenten drie mannen uit Maarssen (van 20, 22 en 23 jaar oud) in een hoekwoning aan. Ze zijn aangehouden. Twee van hen hadden softdrugs op zak. Ze zijn aangehouden en hebben een bekeuring gekregen voor het betreden van verboden terrein.

Onder invloed

MIJDRECHT Op de Bozenhove is maandagmorgen om 03.50 uur een 20-jarige vrouw uit Mijdrecht aangehouden nadat ze onder invloed achter het stuur van haar auto was betrapt. De beginnend bestuurster blies op het bureau 235 ug/l. Proces-verbaal is opgemaakt.

Onder invloed

WOERDEN Op de Polanerbaan is maandagmorgen om 01.45 uur een 19-jarige man uit Woerden aangehouden nadat hij onder invloed achter het stuur van zijn auto was betrapt. De beginnend bestuurder blies op het bureau 430 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd (bij beginnende bestuurders vanaf 350 ug/l).