Gemeente Reimerswaal


Wie klimt er in de pen voor Krabbendijke

Geplaatst op: 14-01-2008
door: ()

In Krabbendijke komt, op de plek van de voormalige stortplaats, een park. Vlakbij dat park, aan de dijk aan de Oosterschelde, komt een uitzichtpunt. Bij deze plek hoort een plaquette met ´uitzichtverklaring´. En dus zijn we op zoek naar een geschikte tekst voor op de plaquette. Ook zoekt de gemeente nog naar een naam voor het nieuwe park van Krabbendijke. Heeft u een idee hierover?

Wilt u dat uw tekst op dat bord komt te staan en gelezen wordt door vele voorbijgangers? Wilt u dat het park de naam krijgt die u verzonnen heeft? Schrijf dan een tekst, gedicht of een mooie beschrijving over het uitzicht op de dijk, of over Krabbendijke en verzin een naam voor het park. De tekst moet goed leesbaar zijn op A4 formaat, dus maak uw verhaal niet te lang!
Het bord en de naam van het nieuwe park wordt 19 maart, tijdens boomfeestdag onthuld. Stuur uw tekst en de naam van het park voor 7 februari naar Gwendal Uytdewilligen, Postbus 70, 4416 ZH Kruiningen, of e-mail naar g.uytdewilligen@reimerswaal.nl.