Gemeente Voorschoten

Voorschoten

Meer personeel voor nog mooier Voorschoten

Burgemeester Staatsen en gemeentesecretaris Atsma geven het startschot voor een grootscheepse campagne om personeel te werven. Zij rijden een zogenoemd `moving billboard' naar een plek naast de N44 bij Wassenaar. De campagne start vandaag. Doel is het werven van zo'n 25 professionals voor de verbetering en ontwikkeling van de openbare ruimte.

Voor het beheer van de openbare ruimte (wegen, groen, speelplaatsen e.d.) en de ontwikkeling van diverse projecten (bouw van scholen, verbetering en nieuwbouw van woonwijken, ontwikkeling van het centrum) heeft Voorschoten ongeveer 25 nieuwe medewerkers nodig. Er is niet alleen extra capaciteit nodig, de gemeente wil tevens het aantal extern ingehuurde medewerkers terugdringen.

Voorschoten is een ambitieuze gemeente. Het werk is interessant en gevarieerd, de lijnen zijn kort en de werksfeer is open en plezierig. De campagne duurt van 14 januari tot medio februari. Verschillende media worden in deze periode ingezet: advertenties, radiospots, abri's, spreads op stations, de reclamemast langs de A4 bij Zoeterwoude en de speciale actie-website voorschotennogmooier.nl.

voorschotennogmooier2

* 14 januari 2008