Ingezonden persbericht


primeur in de reiswereld
Corendon verspreidt stedengids '100% istanbul' helemaal gratis via boomerangrekken

Lijnden, 14 januari 2008 ­ Nooit eerder vertoond: 150.000 hippe stedengidsen Istanbul, gratis verspreid via de Boomerang-rekken in de horeca. Touroperator en luchtvaartmaatschappij Corendon, dé aanbieder van stedentrips naar de Turkse metropool, begint vandaag als eerste reisorganisatie in de wereld met dit experiment. Bij succes maken Boomerang en uitgeverij Mo'media er een traditie van.

Lekker makkelijk
Het handzame '100% Istanbul' gris je zó mee uit kroeg of restaurant. En 100% free! Net als de bekende Boomerang Freecards past hij gemakkelijk in je zak. Thuis kun je je dan verlekkeren aan het trendy gidsje, dat boordevol gouden tips én eye-openers staat over uitgaan, shopping, leuke hotels, wandelingen, cultuur en bezienswaardigheden.

Ideale stedengids
In de stedengids krijg je praktische informatie over de Corendon-hotels, tarieven en hoe je kunt boeken. Dat kan via corendon.nl, maar ook wordt verwezen naar de ANVR-reisbureaus. Verder is het boekje een heldere gids als je eenmaal in Istanbul bent aangekomen en je de stad gaat verkennen. Voor wie helemaal diep wil gaan, is er zelfs een uitgebreide versie van 100% Istanbul te koop in de boekhandel. (ISBN: 978-90-5767-169-2)


Bestellen:

100% Istanbul
100% Istanbul
D. Vermeiren