Gemeente Boekel


Raads- en commissiestukken

De raads- en commissievergaderingen zijn in principe openbaar, alsmede de onderliggende raads- en commissiestukken. De gemeente Boekel biedt een aantal mogelijkheden om
deze raads- en commissiestukken in te zien.


1. Via internet

U kunt de raads- en commissiestukken vinden op deze website.


2. Openbare Bibliotheek

U kunt de raads- en commissiestukken inzien bij de openbare bibliotheek, tijdens openingstijden, van de gemeente Boekel.


3. Abonnement stukken vergaderingen Gemeenteraad 2008

Wilt u de vergaderstukken liever op schrift ontvangen, dan biedt de gemeente Boekel evenals voorgaande jaren, de mogelijkheid een abonnement te nemen op raadsstukken. De raadsstukken bestaan uit de agenda, de raadsvoorstellen met bijbehorende concept raadsbesluiten en de notulen. De raadsvergaderingen vinden telkens plaats op donderdagavond en zijn als volgt gepland: 21 februari, 3 april, 22 mei, 3 juli, 2 oktober, 30 oktober en 18 december.

De kosten van een jaarabonnement bedragen 22,40 ( 3,20 per vergadering). Indien u tussentijds een abonnement op de raadsstukken aanvraagt, worden de raadsstukken van de resterende raadsvergaderingen in rekening gebracht. Indien u een jaarabonnement op de raadsstukken wenst (niet zijnde via een politieke partij), dan dient u dat vóór 23 januari 2008 kenbaar te maken bij de gemeente Boekel tijdens kantooruren bij de griffie (tel. nr. 0492 - 326800).

Jaarabonnementen die worden afgehaald

De stukken kunnen worden afgehaald bij de receptie van de gemeente Boekel vanaf vrijdag voorafgaande aan de vergadering tot 10 dagen na de raadsvergadering. Voor u het eerste setje raadsstukken voor 2008 komt afhalen, dient het verschuldigde bedrag van 22,40 aan de gemeente te zijn overgemaakt.

Jaarabonnementen die worden toegestuurd

Voor de abonnementhouders die de stukken toegestuurd willen hebben wordt 2,50 per setje extra in rekening gebracht. De kosten zijn dan 7 x 2,50 = 17,50 + 22,40 = 39,90. Jaarabonnementen via politieke partijen Verder bestaat de mogelijkheid om via uw politieke partij een abonnement te bestellen. Deze abonnementen worden op één centraal adres van elke fractie bezorgd, die verder voor verspreiding zorgdraagt. Betaling van dat abonnement vindt eveneens via de fractie plaats.