Ingezonden persbericht


Persbericht

Ron Bavelaar nieuwe directeur van De Hypotheekshop

Huizen, 14 januari 2007 - Ron Bavelaar RB (49) is benoemd tot algemeen directeur van De Hypotheekshop, de grootste hypotheekadviesketen van Nederland. De algemene vergadering van aandeelhouders heeft de aanstelling van Ron Bavelaar vandaag bekendgemaakt. Het 10-jarig bestaan van De Hypotheekshop krijgt met Bavelaar een nieuwe impuls. Als algemeen directeur is Bavelaar verantwoordelijk voor het dagelijkse bestuur van De Hypotheekshop en de verdere doorgroei van De Hypotheekshop als onafhankelijke, financiële dienstverlener.

De afgelopen 20 jaar heeft Bavelaar in de communicatieadvieswereld gewerkt. De laatste 15 jaar was Bavelaar algemeen directeur (DGA) van een reclamebureau. Naast de verantwoording voor een omvangrijk klantenpakket in de fast moving consumer goods en retail, was Bavelaar in deze functie verantwoordelijk voor de algehele bureauleiding. De bedrijfskundige achtergrond van Bavelaar maakt hem zeer geschikt om de verdere groei van De Hypotheekshop aan te sturen. De Hypotheekshop staat letterlijk en figuurlijk dicht bij de klant en stelt de klant centraal in het financieel advies.

Ron Bavelaar: 'De hypotheekmarkt is sterk in ontwikkeling mede onder invloed van de eisen die de AFM aan de branche stelt. En terecht, gedegen advies en transparantie zijn bij de grootste aanschaf in het leven van een consument, namelijk een huis, ontzettend belangrijk. De verantwoordelijkheid die De Hypotheekshop hierin draagt is dan ook groot. Klantgericht denken is mijn tweede natuur en met mijn ruime ervaring in retail en consumentendienstverlening denk ik heel goed te weten hoe de consument optimaal bediend kan worden. Mijn bedrijfskundige achtergrond en ondernemerschap geven mij daarnaast de instrumenten om ook de franchisenemers vanuit De Hypotheekshop Centrale Organisatie goed te ondersteunen.'

De Hypotheekshop
Met 200 vestigingen in het land is De Hypotheekshop de grootste, financiële adviesketen voor hypotheken in Nederland. De Hypotheekshop is niet gebonden aan een bank, verzekeringsmaatschappij of andere financiële instelling.