Ziekenhuis St. Jansdal Harderwijk


Persberichten St Jansdal

Fototentoonstelling (14-01-2008)

In 2008 bestaat ziekenhuis St Jansdal twintig jaar. Ter gelegenheid hiervan is er een expositie van fotoâs in de polikliniekgangen op de begane grond en op de eerste verdieping. Er hangen circa honderd fotoâs en enkele collages van krantenknipsels over belangrijke gebeurtenissen met betrekking tot het ziekenhuis.

Op de begane grond hangen onder andere fotoâs van de fusieziekenhuizen Pius, Salem en Boerhave, de bouw van het nieuwe ziekenhuis en de verhuizing en ingebruikneming van St Jansdal. Daarnaast zijn er fotoâs te bewonderen van de activiteiten van de personeelsvereniging, cabaret en enkele festiviteiten zoals: de opening door H.K.H. Prinses Margriet, campagnes âEen wereld van verschilâ en âOverbruggenâ, de Duckrace, opening revalidatie dagbehandeling en een St Jansdal fietstocht. De expositie blijft vermoedelijk tot 1 juli 2008 te bezichtigen.

Al sinds het bestaan van St Jansdal worden er regelmatig exposities gehouden in enkele gangen van het ziekenhuis. Voor vragen omtrent kunst in het St Jansdal en exposities kunt u contact opnemen met Guus Staal, coördinator kunst, telefoonnummer (0341) 46 3993. Of per
---