Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Bergen op Zoom, 14-01

BERGEN OP ZOOM, 14 januari 2008

Vrouw onder invloed aangehouden na eenzijdig ongeval

BERGEN OP ZOOM: Op zondagmiddag gebeurde er een ongeval aan de Olympialaan. Een 43-jarige vrouw uit Bergen op Zoom reed op de Olympialaan richting Huijbergsebaan. Ze had haar voertuig niet onder controle en raakte een verhoogde middengeleider. Door de aanrijding raakte er een aantal onderdelen van de auto los en deze belandden op de rijbaan. Bij arriveren van de politie bleek dat de vrouw teveel gedronken had. Ze is aangehouden en meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hieruit bleek een uitslag van 460 ug/l. De vrouw kreeg een rijverbod van 4 uur. De auto is weggetakeld. Tegen de verdachte wordt proces-verbaal worden opgemaakt.

Automobilist onder invloed aangehouden

ROOSENDAAL: De politie hield op zondagavond een 57-jarige man uit Roosendaal aan voor rijden onder invloed. De man werd gecontroleerd op de Stationsstraat gecontroleerd en bleek onder invloed van alcohol te verkeren. De automobilist werd meegenomen naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hieruit kwam een uitslag van 895 ug/l. Het rijbewijs van de man is ingevorderd en kreeg een rijverbod van 11 uur. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.

Man aangehouden met inbrekersgereedschap

ROOSENDAAL: De politie zag maandag om 02.00 uur een man op een fiets rijden. Hij gedroeg zich verdacht en had een grote tas bij zich. De politie controleerde hem. Hij bleek gereedschap, wat ook bij inbraken gebruikt kan worden, bij zich te hebben en reed op een fiets, waarvan het slot was geforceerd. De man is aangehouden voor het bij zich dragen van inbrekersgereedschap en heling. Bij zijn aanhouding bleek de 29-jarige man uit Oudenbosch in bezit van harddrugs. De amfetamine, de fiets en het gereedschap zijn in beslag genomen. Na verhoor is de man in vrijheid gesteld met een proces-verbaal.

Auteur: Inge Rijgersberg