Ingezonden persbericht


NIEUWS
Computerweg 22
NL-3542 DR Utrecht

PERSBERICHT

Utrecht, maandag 14 januari 2008

Tech Data introduceert Optoma Projectoren op Partner Event

Tech Data Benelux en Optoma Europe Ltd. hebben een overeenkomst afgesloten voor distributie van Optoma projectors en screens in de Benelux.

"Wij zijn verheugd over de samenwerking met Tech Data", aldus Paul Gain, Deputy General Manager van Optoma Europe Ltd. "Eerdere introducties in Europa hebben ons geleerd, dat wij in staat zijn om in zeer korte tijd afdoende marktaandeel te verkrijgen om in de top 3 leveranciers te geraken. Dit is ook onze doelstelling voor de Benelux regio".

"Als dedicated leverancier van projectoren kan Optoma de juiste focus geven op kwaliteit en duurzaamheid van haar producten en is een goede aanvulling op ons bestaande assortiment." aldus Axel de Noord, Business Unit Manager Systems & Peripherals van Tech Data Nederland.

De introductie zal plaatsvinden tijdens het Tech Data/Azlan Partner Event 2008 op donderdag 17 januari a.s. U kunt kennis maken met Optoma op haar stand op het

B-Seen Paviljoen.

Over Optoma
Optoma is een wereldwijde ontwerper en leverancier van prijswinnende projectoren, die toepasbaar zijn voor meerdere doeleinden: zakelijk, educatief, professional Audio/Video en Home Entertainment. Haar innovatieve producten zijn zorgvuldig ontworpen en gefabriceerd om kristalheldere projecties weer te geven door de laatste DLP® technologieën en geavanceerde optische expertise samen te voegen. Voor meer informatie kunt u terecht op: www.optoma.eu.

Over Tech Data
Tech Data Nederland bv is onderdeel van Tech Data Corporation (Nasdaq GS: TECD), opgericht in 1974 en een vooraanstaand wereldwijd aanbieder van IT-producten, logistiek management en overige diensten met een toegevoegde waarde. Het Fortune 500 bedrijf (109e plaats) en haar dochterbedrijven leveren aan meer dan 100.000 technologieresellers in meer dan 100 landen. Het uitgebreide dienstenaanbod van Tech Data omvat technische ondersteuning, financieringsmogelijkheden en configuratiediensten, alsmede een volledige serie bekroonde oplossingen op het gebied van e-commerce. Het bedrijf heeft het afgelopen boekjaar, dat eindigde op

31 januari 2007, voor 21,4 miljard USD aan verkopen gerealiseerd.

Voor meer informatie kunt u terecht op: www.techdata.nl.