Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Bison Wand & Klaar Behanglijm
Product van het Jaar 2008

Bison Wand & Klaar Behanglijm Vlies/Papier is door de Nederlandse consument uitgeroepen tot Product van het Jaar 2008. Het product heeft gewonnen in de categorie Doe-het-zelf.

De verkiezing van 'Product van het Jaar' is een jaarlijks terugkerend event voor de beste nieuwe producten. Hiervoor worden 10.000 consumenten ondervraagd, representatief voor de Nederlandse bevolking. Het is daarmee de grootste gedragsstudie van nieuwe producten in Nederland. Toekenning van de prijs onderstreept het vernieuwende karakter van een product.

Waardering
Vanzelfsprekend is Bison International trots op de verkiezing: "Met Bison Wand & Klaar Behanglijm wilden we echt iets nieuws brengen op het gebied van behangen. Een kant-en-klare behanglijm van hoge kwaliteit die behangen vooral eenvoudiger maakt. We zijn dus heel blij dat de consument het ook zo waardeert", aldus Ronny Poppelaars, Product Manager bij Bison International.

Over Bison Wand en Klaar
Bison Wand & klaar is een kant-en-klare behanglijm. Direct klaar voor gebruik, zonder klonten, zonder mengen en roeren. De lijm kan rechtstreeks worden aangebracht op de muur met een roller (met uitzondering van behang met een papieren rug). Bison Wand & Klaar is er in drie varianten: Vinyl/Textiel, Glasweefsel en Vlies/Papier. Die laatste variant mag dus een jaar lang het predikaat dragen van Product van het Jaar 2008.

Meer informatie vindt u op www.bison.nl of www.productenvanhetjaar.nl.

Goes, 14 januari 2008



Ingezonden persbericht