Ingezonden persbericht


Brocade en Hitachi Data Systems leveren gezamenlijk bestandsbeheeroplossingen

Hitachi Data Systems baseert replicatie- en migratieoplossing op Brocade StorageX

Eindhoven, 14 januari 2008 - Brocade heeft een reseller-overeenkomst gesloten met Hitachi Data Systems. De samenwerking voorziet erin dat Hitachi Data Systems de bestandsvirtualisatie en beheersoftwareoplossing StorageX van Brocade gaat leveren aan klanten. Brocade StorageX biedt klanten van Hitachi Data Systems een krachtige oplossing voor replicatie en migratie van bestandsdata en centraal beheer van uiteenlopende namespaces. StorageX lost uitdagingen op het vlak van bestandsdatabeheer in gedistribueerde heterogene omgevingen op, waaronder consolidatie, databeheer op vestigingen, bedrijfscontinuïteit en disaster recovery.

"De toevoeging van Brocade StorageX aan het Hitachi Data Systems-portfolio versterkt de relatie tussen Hitachi Data Systems en Brocade op het vlak van bedrijfskritische oplossingen voor bestandsbeheer", zegt Tom Buiocchi, vicepresident Worldwide Marketing van Brocade. "We leveren gezamenlijk een oplossing waarmee klanten de continu groeiende hoeveelheid bestandsdata kunnen beheren."

Hitachi Data Systems biedt met Brocade StorageX een end-to-end NAS-oplossing waarmee heterogene bestandssystemen zijn te virtualiseren. Klanten profiteren hierdoor van één totaaloverzicht van alle bestanden in de organisatie. Daarnaast beschikken klanten van Hitachi Data Systems met Brocade StorageX over:
- centraal bestandsbeheer op basis van beleid op wereldwijde namespaces;
- verbeterde disaster recovery en bedrijfscontinuïteit via IP-replicatie en transparante failover bij calamiteiten of geplande systeemonderbrekingen;
- storageconsolidatie via bestandsmigratie die upgrades van de storage-infrastructuur vereenvoudigt;
- transparant databeheer en probleemloze verplaatsing van data met minder administratieve inspanningen.

Hitachi Data Systems gebruikt Brocade StorageX ook voor diensten aan klanten die behoefte hebben aan ondersteuning op het gebied van heterogene bestandsmigraties, datamobiliteit en probleemloze migraties van bestaande data naar het Hitachi Data Systems-portfolio van NAS-platforms.

"Brocade StorageX is een van de kwalitatief beste oplossingen voor bestandsvirtualisatie en -beheer op de markt. Bovendien kan Brocade ons ondersteunen bij de levering van end-to-end bestandsdiensten", zegt Michael Hay, directeur Product Strategy bij Hitachi Data Systems. "Klanten profiteren met de combinatie van de NAS-oplossingen van Hitachi Data Systems en Brocade StorageX van een effectiever beheer van bestandsdata, terwijl ze de operationele flexibiliteit en de IT-efficiëntie vergroten."

"De hoeveelheid ongestructureerde data groeit explosief. Dit vergroot de vraag naar efficiënte oplossingen voor bestandsbeheer", zegt Tony Asaro, Senior Analyst van de Enterprise Strategy Group. "De verbreding van de relatie tussen Hitachi Data Systems en Brocade onderstreept de toegenomen behoefte aan totaaloplossingen voor bestandsbeheer. Met het gezamenlijke aanbod kunnen bedrijven beheeruitdagingen in heterogene storageomgevingen aangaan."

Over Brocade Communications Systems, Inc.
Brocade is toonaangevend leverancier van netwerkstorageoplossingen voor het verbinden, delen en beheren van bedrijfsinformatie. Met Brocade-producten zijn organisaties beter in staat hun IT-infrastructuur te optimaliseren en een compliant databeheer te voeren. Meer informatie is te vinden op www.brocade.com of op te vragen via info@brocade.com.

Voor meer informatie, fotomateriaal of interviews kunt u contact opnemen met:

Lammers van Toorenburg Benelux PR
Paul Maris / Naomi Samson
Telefoon: +31 (0)30 656 50 70
E-mail: brocade@lvtpr.nl

Brocade Communications Systems
Ad Barghoorn
Telefoon: +31 (0)6 5168 2250
E-mail: Ad.Barghoorn@brocade.com