Ingezonden persbericht


Stijl en kwaliteit
Kamsteeg geeft uniek nieuwjaarsconcert voor haar relaties

Een ongewone plek, gevuld met spectaculaire klanken van instrumenten en zang. Dat was het toneel van het eerste nieuwjaarsconcert dat Kamsteeg Auto Groep voor haar relaties organiseerde in haar vestiging in Voorschoten. Dat stijl en kwaliteit niet alleen met auto's te maken heeft, liet Kamsteeg zien door het organiseren van het concert. Niemand minder dan Petra Berger, bekend om haar rollen in de The Sound of Music, Belle en het Beest en natuurlijk haar eigen theatershows, trad op en werd op professionele wijze ondersteund door het koninklijk onderscheiden orkest "De Harmonie" uit Katwijk.

Voor alle partijen was het concert bijzonder. Niet alleen de plaats en de entourage maakten het exclusief, maar ook de kennis en kunde die werd tentoongesteld spraken boekdelen. "De Harmonie Katwijk is een bijzonder orkest: uiterst succesvol in het topsegment, net als Audi.", vertelt dirigent Nico Roovers. "Wij zijn een orkest met een missie, een orkest dat een zeer gevarieerd repertoire brengt in een modern jasje. Wij kunnen de esthetische kwaliteiten laten horen en zien." En dat deed Petra Berger ook. Haar gouden stem en haar intense persoonlijkheid zorgden ervoor dat iedereen ademloos toehoorde en -keek.

Mobiliteit zoals het hoort

De reden waarom Kamsteeg Auto Groep het nieuwjaarsconcert organiseerde is een gevolg van de nieuwe weg die de organisatie is ingeslagen. "We zijn een modern bedrijf dat exclusieve, hoogwaardige producten levert. We laten onze relaties merken, dat zij bij ons op het juiste adres zijn.", legt Algemeen Directeur, Theo van de Pol uit. Het concert dat we hebben aangeboden is slechts één van onze unieke manieren. In onze dagelijkse gang van zaken proberen we, naast de vertrouwde service, onze relaties steeds meer werk en zorgen uit handen te nemen door een totaalconcept aan te bieden. Daarom kunnen cliënten voor al hun mobiliteitsvragen bij ons terecht."

Voor meer informatie over Kamsteeg Auto Groep kunt u terecht op www.kamsteeg.nl. Op de site zijn ook de adressen van alle vestigingen terug te vinden. Voor meer informatie over het persbericht kunt u bellen met: Nicole van Leeuwen, telefoon: 071 - 5 794 736.


---- --