Nieuw boek voor vrouwen: "Een nieuwe carrière na je 35e"


Vrouwen over werk, droombanen en persoonlijke keuzes

NIEUWEGEIN, 20080114 -- Bij Uitgeverij Réunion verscheen onlangs het boek "Een nieuwe carrière na je vijfendertigste". In dit boek vertellen zeventien vrouwen en de schrijfster zelf openhartig over hun werk, hun dromen en hun persoonlijke keuzes. Daarnaast laten vijf deskundigen hun licht schijnen over geld, leeftijd en loopbaankeuzes. De auteur is Marieke Hoogwout, ex-marketingcoördinator en huisvrouw/thuisblijfmoeder, die op haar 39e het besluit nam haar eigen uitgeverij op te richten.

Zij constateerde dat veel vrouwen in dezelfde levensfase nadenken over hun werk en hun loopbaankeuzes, en dat een aantal van hen ook daadwerkelijk voor een carrièreswitch kiest: een eigen bedrijf, een opleiding, een compleet nieuw beroep met meer voldoening... Hoe zijn zij zover gekomen? Hoe wisten zij dat ze op de juiste weg zaten? En: wat is er nog wel en niet mogelijk op deze leeftijd?

Dit boek is het verslag van een speurtocht naar de antwoorden. Het is geen `als-je-maar-wilt-kun-je-alles'-boek, al komen voorbeelden daarvan zeker voor. Het boek bevat daarnaast ook verhalen van vrouwen die er uiteindelijk zeer bewust voor kozen om hun loopbaan níet om te gooien. Het is vooral een boek dat wil laten zien hoe vrouwen van deze leeftijd denken over hun werk, hun leven, hun mogelijkheden en hun keuzes.

Op www.uitgeverijreunion.nl vindt u meer informatie over het boek en over Uitgeverij Réunion.


Bestellen:

Een nieuwe carriere na je vijfendertigste
Een nieuwe carriere na je vijfendertigste
Hoogwout, M.E.


Titelgegevens

"Een nieuwe carrière na je vijfendertigste", Marieke Hoogwout;
ISBN 978 90 79263 01 1
200 pagina´s, prijs 19,95 euro.
Verkrijgbaar in de boekhandel.