Veldmans lid inkoopcombinatie Ferney Group


HEERHUGOWAARD, 20080114 -- Per 1 januari 2008 is Veldmans uit Tynaarlo lid geworden van Ferney Group. De belangrijkste reden hiervoor is dat Veldmans nu toegang heeft tot het grote leveranciers-bestand en de uitgebreide marketingondersteuning die Ferney Group haar leden biedt.

Veldmans Technische Handelsonderneming bestaat ruim 25 jaar en richt zich met name op de bouwsector. Bij het bedrijf werken 45 mensen en het magazijn in Tynaarlo beslaat 3.000 m2. Dit jaar start Veldmans met de bouw van een nieuw bedrijfspand, gelegen op enkele honderden meters van de huidige locatie.
De drie noordelijke provincies zijn het werkterrein van Veldmans, waar de klanten dagelijks worden beleverd met producten uit het ruime assortiment hang-en sluitwerk, gereedschappen en ijzerwerk op maat. Sinds kort levert Veldmans ook een deurconcept, dat bestaat uit een of meer deuren inclusief hang- en sluitwerk, inmeten en montage.

Ferney Group
Ferney Group is in Nederland de grootste inkoopcombinatie op het gebied van bouwbeslag, machines/gereedschappen en ijzerwaren voor de professionele vakhandel. Bij Ferney zijn 68 bedrijven in Nederland en België aangesloten, met gezamenlijk 158 vestigingen.
Ferney Group heeft een strategisch samenwerkingsverband met het Duitse E/D/E, gevestigd in Wuppertal. Het kantoor en magazijn (8.500 m2) zijn gevestigd in Heerhugowaard, waar 50 medewerk(st)ers werkzaam zijn. Voor meer informatie: www.ferney.nl.





Ferney Group