Een groen begin voor Natur-elle in 2008


Pure Baby-collectie binnenkort ook in Nederlandse babyzaken

CULEMBORG, 20080114 -- Natur-elle, het nieuwe merk voor biologische baby, kids & lifestyle artikelen, is het jaar goed begonnen. Zij introduceert deze maand een compleet nieuwe hippe biologische baby collectie 'PURE BABY'. De Pure Baby collectie bestaat uit verschillende praktische baby basics die in 6 verschillende kleuren leverbaar zijn. Er is gebruik gemaakt van felle kleuraccenten gecombineerd met vrolijke applicaties, zodat er altijd wel een serie past in de moderne babykamer.

De biokatoenen badstof waarmee de collectie is opgebouwd is ongebleekt en heeft het EKO-keurmerk. Dat wil zeggen dat tijdens de teelt van het katoen, maar ook tijdens het verdere productieproces tot badstof, geen schadelijke stoffen zoals pesticiden, giftige schoonmaakmiddelen en/of verfstoffen zijn gebruikt. Dit heeft natuurlijk voordelen voor het milieu, maar daarnaast ook voor de stof zelf. De biokatoenen badstof is lekker dik en zacht en bevat geen stoffen die de gevoelige babyhuid kunnen irriteren. De Pure Baby collectie is daarom zeer aangenaam in gebruik voor zowel moeder als kind.

De Pure Baby collectie is verkrijgbaar via de website van Natur-elle (www.natur-elle.nl), maar deze zal binnenkort ook in verschillende babyzaken in Nederland worden geintroduceerd.





Ingezonden persbericht