Antillenhuis


Nieuw promotiemateriaal voor Saba

Vlnr de heren Comenencia, Holm, Timmers en Vera de Boer van Timmers Visuele Communicatie BV (Foto: Antillenhuis/Pevry Press)

Tijdens de Vakantiebeurs in Utrecht is het nieuwe promotiemateriaal voor Saba gepresenteerd. Het betreft promotiemateriaal vervaardigd door het Nederlandse reclamebureau Timmers Visuele Communicatie (TVC). In Utrecht werd het materiaal overhandigd aan de directeur van het Saba Toeristenbureau, de heer Glenn Holm. Het nieuwe materiaal is ontwikkeld in het kader van het Quick Win Programma dat door de Eilandsraad in samenwerking met USONA in februari 2007 is gelanceerd.

Vrijdag 11 januari waren de heren Holm en Timmers te gast in het Antillenhuis te Den Haag waar het promotiemateriaal bestaande uit posters en kleurrijke folders officieel aan de Gevolmachtigde Minister van de Nederlandse Antillen, Paul Comenencia, werd aangeboden.

De opdracht voor de ontwikkeling van het promotiemateriaal is in juli 2007 verstrekt aan Timmers Visuele Communicatie. Het bureau van Cees Timmers ontwikkelde als eerste een nieuwe imagebank (saba-pictures.com) waar de vakpers en touroperators 24 uur per dag drukwerkgereed beeldmateriaal kan downloaden. Daarnaast werd een nieuwe imagebrochure van twintig pagina's in vier talen geproduceerd. TVC is ook verantwoordelijk voor de productie van een negendelige set postkaarten, diverse huisstijlmaterialen, posters en banners voor beurspresentaties.

TVC is al meer dan twintig jaar betrokken bij de ontwikkeling van promotiemateriaal voor de Antilliaanse eilanden en verschillende verblijfsaccommodaties in de regio. Cees Timmers heeft voorafgaand aan de werkzaamheden verschillende bezoeken aan SABA gebracht om nieuw fotomateriaal te vervaardigen en creatieve voorstellen te presenteren. Verantwoordelijk voor de productie zijn Glenn Holm van het SABA toeristenbureau en Vera de Boer van TVC reclamebureau.

Voor meer informatie over Saba: www.sabatourism.com Voor informatie over het persbericht: Norman Serphos, voorlichter / woordvoerder Antillenhuis serphos@kgmna.nl
---

Gepubliceerd op: 13-01-2008 Bron: Antillenhuis