Ingezonden persbericht

Commentaar Smolders op toespraak Nieuwjaarsreceptie PvdA Tilburg

Ik was als fractieleider van de Lijst Smolders Tilburg het afgelopen weekend door zowel het CDA als de PvdA uitgenodigd voor hun beide nieuwjaarsrecepties .
Ik vond dat ik de fatsoensnormen zeker moest volgen en had uiteraard besloten om naar beide recepties toe te gaan.
Zaterdag bij het CDA werd ik buitengewoon gastvrij ontvangen, maar gisterenmiddag bij de PvdA werd het een drama.
Daar werd mijn manier van werken vergeleken met het maken van de film van Wilders door Fractievoorzitter Blauwbroek en dat gaat zeker op 'n nieuwjaarsreceptie veel te ver en gaat alle fatsoensnormen te buiten, waardoor ik verder geen enkele behoefte meer had om bij deze nieuwjaarsreceptie verder aanwezig te zijn en ben toen naar huis gegaan!!
Doe dat dan in de raadszaal waar ik me nog enigzins tegen deze onzin kan verweren, maar niet op een nieuwjaarsreceptie waar ik ook nog speciaal een extra uitnodiging voor had gekregen van de PvdA !!
Een nieuwjaarsreceptie daar mag je zeker ook kritisch zijn naar de oppositie toe, of het sterk of verstandig is dat betwijfel ik, maar de film van Wilders is een heel ander verhaal. Ik ben mans genoeg om met kritiek om te gaan, maar als je uitgenodigd word op een receptie door de PvdA dan behoor je je als gastheer te gedragen en ook van de gasten mag uiteraard verwacht worden dat ze zich gedragen. Dan ga je niet in een monoloog een totaal onjuist beeld schapen van iemand die je tot twee maal toe zelf hebt uitgenodigd! Dat legde wel pijnlijk het onfatsoen bloot, de onmacht en het ware gezicht van de PvdA. Het voelde net zoals het glas rode wijn dat Peter R de Vries in zijn gezicht kreeg van Joran van der Sloot, waarvan de moeder kort ervoor ook nog met klem had gezegd hoe goed zij haar zoon wel niet had opgevoed en daardoor haar zoon nooit iets vreselijks zou kunnen doen!!

Groetjes Hans Smolders

p.s. nog voor de duidelijkheid, ik kan zeer goed tegen kritiek ook al is deze ongegrond, maar mijn manier van werken vergelijken met het maken van de film van Wilders, dat pik ik niet terwijl ik zelfs tot 2 maal toe ben uitgenodigd op hun PvdA-nieuwjaarsreceptie waar ik me niet kan en fatsoenshalve mag verweren!!
Als de PvdA machteloosheid als gevolg van hun eigen incompetentie en wanbeleid uitmond in dit soort inhoudsloze prietpraat en leugens over Smolders dan beloofd het binnenkort nog leuk te gaan worden in de raadszaal van Tilburg.