RTL Group

RTL Z start wekelijks gesprek met Minister van Financiën

CFO VAN NEDERLAND SCHUIFT AAN BIJ RTL 7

Met ingang van 15 januari 2008 zendt RTL Z wekelijks een live-gesprek met Minister van Financiën Wouter Bos uit bij RTL 7. Elke dinsdagmiddag om 15.30 uur voeren RTL-verslaggevers Frits Wester of Marc de Jong een tien minuten durend gesprek met de 'Chief Financial Officer (CFO) van Nederland'. In het wekelijkse gesprek met de Minister van Financiën, dat live wordt uitgezonden vanuit de Haagse studio, wordt ingegaan op financieel-economische onderwerpen en alles wat daar aan raakt.

RTL Nieuws-hoofdredacteur Harm Taselaar: 'We zijn blij dat we onze zakelijk georiënteerde zender RTL Z wekelijks gaan verrijken met het gesprek met de CFO van Nederland'.

Minister van Financiën Bos: 'In de financiële wereld en op economisch gebied gebeurt er voortdurend zo veel, dat moet voldoende gesprekstof opleveren voor interessante wekelijkse gesprekken.'

Het gesprek met de Minister van Financiën wordt elke week gehouden, behalve wanneer de ministerraad met reces is. In het voorkomende geval dat minister Bos verhinderd is, vervangt staatssecretaris De Jager van Financiën de minister.

Uitzending: RTL Z bij RTL 7, wekelijks vanaf dinsdag 15 januari 2008, tussen 15.30 en 15.40 uur.

Website: RTL Z

---

Noot aan de redactie: voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Onno Posthuma, RTL Nederland Communicatie, via tel: 035 - 6718667 of onno.posthuma@rtl.nl