Gemeente Hoorn


Nieuwjaarsreceptie verschoven naar 15 januari

8 januari 2008 - In verband met de herdenkingstocht op donderdag 10 januari voor de door brand omgekomen Donnevan en Brandon Berkenfeld, is de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur van Hoorn uitgesteld. De receptie vindt nu plaats op dinsdag 15 januari van 19.30 tot 21.30 uur, in de foyer van het stadhuis, Nieuwe Steen 1 (ingang achterzijde). De herdenkingstocht is een initiatief van vrienden en buurtgenoten. De start is om 19.00 uur bij buurtcentrum De Schoor, Tweeboomlaan 89.

Route herdenkingstocht De tocht is openbaar en volgt een route door de wijk Hoorn-Noord: buurtcentrum De Schoor Tweeboomlaan Koepoortsweg Vredehofstraat Juniusstraat Hogerbeetsstraat Metselaarsstraat Sint Jozefstraat Tweeboomlaan Pater Bleijsstraat kerk Johannes Poststraat. De tocht eindigt bij de Engelbewaarderskerk in de Johannes Poststraat. Daar is gelegenheid tot condoleren.

Politie en verkeersregelaars zijn aanwezig om de tocht in goede banen te leiden.

Verkeersmaatregelen De volgende wegen worden afgesloten voor doorgaand verkeer: Tweeboomlaan, Koepoortsweg, Vredehofstraat, Juniusstraat, Hogerbeetsstraat, Metselaarsstraat, Sint Jozefstraat en Johannes Poststraat.

De Koepoortsweg (tussen Johannes Poststraat en Vredehofstraat) wordt ook afgesloten voor fietsverkeer. Fietsers worden via de Van Dedemstraat en de Maelsonstraat omgeleid naar de fietstunnel Vredehofstraat.

Parkeren Parkeren van autos kan plaatsvinden op het Transferium bij het station.