Gemeente Heemskerk


woensdag, 09 januari 2008

Inspraakavond milieubeleidsplan voor burgers van de gemeente Heemskerk

Op dinsdagavond 15 januari 2008 vindt in het gemeentehuis van Heemskerk een inspraakavond plaats. Op deze avond wil de gemeente samen met haar inwoners praten over verschillende onderwerpen op milieugebied. Het gaat dan om onderwerpen die inwoners van belang achten voor de komende vier jaar. De avond start om 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur.

Meedenken
Iedere vier jaar stelt de gemeente Heemskerk een Milieubeleidsplan op. Hierin zet zij uiteen welke doelstellingen zij in deze periode op milieugebied wil realiseren. Een plan dat niet alleen gedragen moet worden door bestuursleden, maar natuurlijk ook door de inwoners van Heemskerk. Daarom is het belangrijk dat iedereen meedenkt over het te voeren milieubeleid.

Discussie
Om 20.00 leidt wethouder de heer Van der Kolk de discussie in. Hierna krijgen de inwoners een korte presentatie over het doel van de avond en over de inhoud van het milieubeleidsplan. Vervolgens is er voor de aanwezigen gelegenheid tot inspraak. Met deze informatie stelt de gemeente het Milieubeleidsplan 2008-2012 op. De gehele avond loopt door tot circa 22.00 uur. Het Milieubeleidsplan ligt ter inzage bij de gemeente Heemskerk en de Milieudienst IJmond en is te downloaden op www.milieudienst-ijmond.nl.

---