Gemeente Tilburg

8 januari 2008

Evaluatie convenant GGZ Mendelssohnstraat
Uitnodiging bewonersavond dinsdag 15 januari 2008 20.00 uur Vorig jaar is een convenant gesloten tussen de GGZ en de omwonenden van de Mendelssohnstraat. In het convenant staan afspraken tussen de GGZ en de omwonenden. Een afspraak is bijvoorbeeld dat de GGZ er op toeziet dat hun patiënten zich gedragen als goede buurtbewoners.

Ieder half jaar wordt gekeken of het convenant werkt en of iedereen zich aan de gemaakte afspraken houdt. Op dinsdag 13 november 2007 is dit voor het eerst gebeurd. Met buurtbewoners en vertegenwoordigers van de GGZ en de gemeente Tilburg is toen over de naleving van het convenant gesproken.

Tot zijn spijt kon Wethouder Hamming op 13 november 2007 niet aanwezig zijn. Wethouder Hamming is wel benieuwd naar de werking van het convenant en hecht veel waarde aan een goede relatie tussen de GGZ en de omwonenden. Daarom is een extra bewonersavond georganiseerd, waarbij wethouder Hamming wel aanwezig is. Namens de GGZ is deze keer ook de heer Oostra aanwezig.

De extra bewonersavond is gepland op dinsdag 15 januari 2008. Wij nodigen u van harte uit om aanwezig te zijn. De bewonersavond wordt gehouden op de locatie Switsj, het Centrum voor Arbeidsrehabilitatie aan de Haydnstraat 260. De aanvang van deze avond is 20.00 uur.

Meer informatie?
Hebt u nog vragen naar aanleiding van deze bewonersbrief, dan kunt u contact opnemen met de heer Bart van Dalen, gebiedsmanager gebiedsteam Noord, via telefoon 013 - 542 85 77 of email Bart.van.Dalen@tilburg.nl