Opsporing Verzocht Elke dinsdag, 21.50 uur op Ned. 1.
Herhaling: woensdag, 13.20 uur op Ned. 2.
Zaken dinsdag 15 januari

* Boxmeer: Gewapende overval antiekzaak

* Zwijndrecht: Gewapende overval

* Nistelrode: Inbraak, pinfraude

* Ulvenhout: Inbraak, pinfraude

* Hilversum: Openlijke geweldpleging

* Dordrecht: Gewelddadige straatroof

* Resultaten uitzending 8 januari en eventueel opgeloste zaken

Boxmeer: Gewapende overval
Voor de eigenaar van een antiekzaak in Boxmeer is de lol er nu wel af: na het slachtoffer te zijn geworden van een gewelddadige overval, houdt hij op met zijn winkel. 3 mei 2007 omstreeks 17.45 uur overvallen twee daders in Boxmeer zijn antiekzaak. Al geruime tijd voor de overval zijn de mogelijke daders samen met een 3e handlanger in Boxmeer gezien.

Zwijndrecht: Gewapende overval
In Zwijndrecht heeft woensdag 7 november 2007, rond 14.45 uur, een gewapende overval plaatsgevonden op een vrouw die werkt voor een bedrijf dat sigarettenautomaten bijvult. Als de vrouw naar haar auto loopt met het geld uit zo'n sigarettenautomaat wordt ze door 2 mannen met een pistool bedreigd.

Hilversum: Openlijke geweldpleging
In de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 juni, rond 00.30 uur, vindt er een zware mishandeling plaats op de Zeedijk in Hilversum. Een jongen schopt daarbij een vrouw die haar kinderen te hulp schiet, het ziekenhuis in. Van die jongen zijn bewakingsbeelden.

Dordrecht: Gewelddadige straatroof
Zaterdagmiddag 24 november 2007 is op het Dudokerf in Dordrecht een 75-jarige man op gewelddadige manier beroofd van zijn geld en fiets. Het slachtoffer wordt door een nog jonge man met een houten voorwerp zeer hard op zijn hoofd geslagen.

Nistelrode: Inbraak, pinfraude
In Nistelrode wordt er op 6 mei 2007 in een woning ingebroken. Daarbij worden sieraden, een bankpas en twee Friese staartklokken gestolen. Met de bankpas wordt even later gepind, de pinner staat op foto's van de pinautomaat.

Ulvenhout: Inbraak en pinfraude
In de nacht van 12 op 13 september wordt ingebroken in een vrijstaand huis in het Brabantse Ulvenhout. Ook hier wordt een bankpas gestolen, en ook de pinner die geld opneemt met deze pas staat op bewakingsbeelden.