AutoRai

Twee extra versies voor nieuwe Mazda6

(1/15/2008)
Speciaal voor de zakelijke markt voegt Mazda twee nieuwe versies toe aan het toch al uitgebreide aanbod van de nieuwe Mazda6: de Mazda6 Business en een nieuw instapmodel in de vorm van de Mazda6 2.0 CiTD Exclusive. De speciale Business versie is beschikbaar vanaf 29.995 euro voor de Sedan met 2.0 liter benzinemotor, de 2.0 CiTD Exclusive is verkrijgbaar vanaf 28.295 euro voor de Sedan.

De Mazda6 Business is gebaseerd op de Touring uitvoering en zal per direct leverbaar zijn, uitsluitend in combinatie met de pittige 2.0 S-VT benzine- en de krachtige 2.0 CiTD common rail turbodieselmotor.

Standaard is de nieuwe Mazda6 Touring al zeer compleet uitgerust. De Business uitvoering voegt daaraan nog een aantal gewilde items toe zoals een af-fabriek geleverd DVD Touchscreen Navigatiesysteem en parkeersensoren vóór en achter. De consumenten meerprijs bedraagt slechts ⬠1.000,- ten opzichte van een Mazda6 Touring. De Mazda6 Business heeft als optie een af-fabriek elektrisch schuif-kanteldak. Voor de Mazda6 Business 2.0 S-VT bestaat tevens de mogelijkheid deze uit te rusten met de soepel schakelende automatische vijftraps transmissie.

De Mazda6 2.0 CiTD Exclusive is, naast de bestaande Mazda6 1.8 Exclusive met benzinemotor, het extra instapmodel en zal in alle carrosserievarianten verkrijgbaar zijn met een vanafprijs van ⬠28.295,- voor de Mazda6 Sedan 2.0 CiTD Exclusive.

Beide nieuwe modellen zijn vanaf de landelijke introductie van de nieuwe Mazda6, midden februari, verkrijgbaar bij de Mazda-dealer.