AutoRai

Centric Professionals met Peugeot 207 naar klant

(1/15/2008)
Afgelopen weekend heeft Peugeot Nederland N.V. 60 van in totaal 150 exemplaren van de Peugeot 207 overhandigd aan Centric Managed ICT Services, een daadkrachtige automatiseerder die dagelijks richting geeft aan de informatietechnologie van een groot aantal organisaties. De centrale aflevering aan de professionals van Centric was een initiatief van Peugeot Nederland in samenwerking met Peugeot-dealer Davo en Athlon Car Lease en vond plaats in Peugeot Experience te Breukelen.

Centric Managed ICT Services kan het wagenpark van 150 zwarte exemplaren van de Peugeot 207 goed gebruiken. De vraag naar continue professionele ondersteuning en beschikbaarheid van automatiseringsdiensten neemt toe. Centric biedt organisaties onder andere ondersteuning in de vorm van ervaren professionals die doelstellingen en processen koppelen aan informatiestrategie en ICT.

De onderneming slaat een brug tussen vakinhoudelijke en specifieke branchekennis en voorziet zowel non-profit als profitorganisaties van deskundig advies op strategisch, tactisch en operationeel niveau. Het groeiende bedrijf heeft de 207âs via Athlon Car Lease aangeschaft voor haar professionals die vanuit hun functie nog niet standaard beschikken over een leaseauto, maar voor hun opdracht bij een klant wel een auto nodig hebben.

De keuze voor de Peugeot 207 was snel gemaakt, zo geeft Hans Schrijver, Algemeen Directeur Centric Managed ICT Services, desgevraagd aan. "Net zoals bij Centric, is de
prijs-kwaliteitverhouding van de Peugeot 207 erg goed. Ook de representatieve en no-nonsense uitstraling van Peugeot past perfect bij ons.â

Tijdens de feestelijke uitreiking blijkt dat de compacte Peugeot eveneens in de smaak valt bij de professionals van Centric. âVooral voor hen wilden we een aansprekende auto met een voor deze klasse hoge mate van comfort, want er worden een hoop kilometers met deze autoâs gemaakt," zo voegt een enthousiaste Hans Schrijver toe. Mike Wesselink, Sales Manager Fleet van Peugeot Nederland loopt eveneens warm voor de samenwerking. âCentric is een nuchter bedrijf met lef, de functionele Peugeot 207 met zijn frisse design past daar helemaal bij, â zo geeft hij de medewerkers van de automatiseerder aan.

De Peugeot 207 was het best verkochte automodel op de Nederlandse markt in 2007 en door de recente toevoeging van de 207 SW zijn ook de verwachtingen voor 2008 hooggespannen. Een groot deel van het succes van de Peugeot 207 is te danken aan de inzet op de zakelijke markt. Een aantrekkelijk design in combinatie met gunstige milieulabels zorgen ervoor dat de Peugeot 207 op de shortlist staat van zowel berijders als beslissers. Daarnaast zijn de hoge restwaarde, de beperkte exploitatiekosten en daarom gunstige leasetarieven belangrijke ingrediënten van het succes.