Persbericht

Unit 4 Agresso biedt starters een jaar gratis administratieve software

Sliedrecht, Nederland - 15 januari 2007 - Unit 4 Agresso biedt startende ondernemers de mogelijkheid om een jaar lang gratis gebruik te maken van zijn administratieve software Unit 4 Multivers Lite, inclusief de module Relatiebeheer. Voor het eerst kunnen starters ook kiezen voor de online variant Unit 4 Multivers Lite Online.

Met de kosteloze verstrekking van Unit 4 Multivers Lite wil het softwarebedrijf ondernemers helpen met het opstarten van hun bedrijfsadministratie. Achterliggende gedachte is dat Unit 4 Agresso ook ooit is begonnen als kleine onderneming en het belang van een goede administratie als essentieel heeft ervaren voor verdere groei. Unit 4 Agresso is in 1980 gestart met 11 medewerkers in Ridderkerk. Anno 2008 is de van oorsprong Nederlandse onderneming wereldwijd actief en werken er drieduizend mensen.

Fred Loos, business unit manager Unit 4 Agresso: "Veel startende ondernemers sneuvelen door een gebrekkige administratie. Om dat risico uit te sluiten, bieden we ze een jaar lang het gratis gebruik aan van onze administratieve software. Zo kunnen ondernemers voor een langere tijd de software uitproberen."

De jaarlijkse startersactie van Unit 4 Agresso is volgens Loos altijd een groot succes. Dit jaar kunnen ondernemers voor het eerst kiezen om een jaar lang gratis hun administratie te doen met Unit 4 Multivers Online. Deze software bevat dezelfde mogelijkheden als de stand alone variant alleen is het pakket te benaderen via een internetverbinding. "Hierdoor hebben ondernemers geen omkijken naar het beheer en onderhoud", aldus Loos. "Met de Unit 4 Multivers Online, kan de starter eenvoudig zijn boekhouding doen en heeft zijn accountant direct inzicht in de financiële situatie voor verdere verwerking."

Startende ondernemers kunnen via http://www.startunit4.nl een zogenoemd Profpakket aanvragen. Hierin zit een cd-rom met Unit 4 Multivers of een toegangscode als voor de online versie is gekozen. Indien de startende ondernemer zich aanmeldt voor de eendaagse training, ontvangt hij een profshirt met zijn naam erop.

(320 woorden)