Ingezonden persbericht


Nijkerk, 15 januari 2008
Persbericht

Matthieu Los naar CPSharing

Per 7 januari 2008 is Matthieu Los (zie foto) verantwoordelijk gesteld voor Business Development bij CPSharing. Hiervoor vervulde Matthieu diverse commerciële en directie functies bij IT en contactcenter gelieerde bedrijven.

"Het geeft een goed gevoel om in een organisatie aan de slag te gaan die doelgerichte ondersteuning én daadwerkelijke oplossingen kan bieden bij het optimaliseren van klantinteractie", aldus Matthieu Los.

Kees Heutink, Algemeen Directeur van CPSharing, hierop aanvullend: "CPSharing voert interessante innovaties door om van transactie georienteerde business naar interactie georienteerde (tele)business te gaan, zodat klantloyaliteit en eigen productiviteit sterk worden verbeterd. Wij zijn er van overtuigd dat Matthieu in deze ontwikkelingen een zeer waardevolle bijdrage zal leveren".

CPSharing ontwerpt en implementeert (tele)business oplossingen integraal en doeltreffend dankzij haar:


· Knowhow om de behoeften op het gebied van (tele)business om te zetten in effectieve contactcenters met innovatieve klant interactie oplossingen;
· End-to-end keten-integratie binnen bestaande IT-omgevingen;
· Interim-management en ondersteuning op zakelijk en technologisch vlak;
· 24 maal 7 managed services voor kritieke front-office omgevingen;
· Software research & development op maat en
· Niche toepassingen & applicaties.

CPSharing is de samenvoeging van CliënTel TeleBusiness Partners and Pridis Computer Telephony Products die zich samen bijna 15 jaar manifesteren in de bedrijfscommunicatie en contactcenter branche.