Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

AKRON Group benoemt Ruwiel tot Managing Director.

Patrick H.J. Ruwiel is per januari 2008 benoemd tot Managing Director van AKRON Management Nederland B.V. In deze functie is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen en implementeren van de strategie en het uitbouwen van de huidige organisatie.

Ruwiel was voorheen werkzaam als zelfstandig ondernemer en verrichte daarbij advies- en interim-management activiteiten. Daarvoor is hij ruim 8 jaar werkzaam geweest bij Grontmij Kats & Waalwijk waar hij als directeur onder meer verantwoordelijk was voor het vastgoed- en assetmanagement.

AKRON Group
AKRON Group is een vastgoedinvesteringsmaatschappij die kantoorpanden, logistieke gebouwen en winkelcentra aankoopt, ontwikkelt en beheert. De Group, met hoofdkantoor in Wenen, Oostenrijk, heeft representatieve locale kantoren in Nederland, Duitsland, Polen, Hongarije, Kroatië, Rusland en Oekraïne. AKRON Group biedt succesvolle participaties in vastgoed fondsen die hoge rendementen genereren met een conservatief risicoprofiel voor zowel internationale institutionele investeerders als voor vermogende particulieren. AKRON Group beheert momenteel een portefeuille met een volume van 1,1 miljard Euro en heeft voor 500 miljoen Euro in ontwikkeling. www.akron-group.com