Ingezonden persbericht


Soesterberg, Januari, 2008

Geachte lezer,

Graag willen wij ons via deze weg even voorstellen. Wij zijn HEAT&design, gespecialiseerd in designradiatoren en plintverwarming.

Wij zijn importeur van exclusieve designradiatoren en werken vanuit diverse showrooms in het land. Onze producten worden toegepast in vele interieurontwerpen. Wij zijn een graag geziene gast op diverse beurzen en onze radiatoren worden regelmatig gebruikt in woonprogramma's op televisie.

HEAT&design is altijd op zoek naar nieuwe mediakanalen om onze producten te presenteren aan de consument. Wij werken graag mee aan een eventueel redactioneel artikel waarin de radiatoren en/of het concept 'HEAT&design' wordt toegelicht. Wensen of voorwaarden die hieraan verbonden zijn kunnen ten alle tijden bespreekbaar worden gemaakt.

Uiteraard kunnen wij u voorzien van hogere resolutie foto's en/of informatie over de radiatoren. Van unieke modellen tot de allernieuwste feiten op het gebied van designradiatoren en plintverwarming. Tevens verwijzen wij u voor meer informatie naar onze website www.heatanddesign.nl.

Hoop u vooralsnog voldoende te hebben geïnformeerd en voor verdere reactie verblijven wij,

HEAT&design,

Bram van Kooten

Amersfoortsestraat 22

3769 AK Soesterberg

Tel: 0346-331658

Fax: 0346-331709

www.heatanddesign.nl