AutoRai

Zes winnaars nieuwe Mazda2 bij Oudejaarsloterij

(1/15/2008)
Mazda heeft de winnaars bekendgemaakt van de zes nieuwe Mazda2ân, die de importeur in Den Haag in samenwerking met Primera als extra prijs beschikbaar had gesteld bij de Oudejaarsloterij 2007. Vorige week kregen de zes winnaars uit Alkmaar, Harderwijk, Parrega, Wateringen, Zelhem en Rijen de sleutels van hun gloednieuwe Mazda2 1.3 Exclusive uitgereikt tijdens een feestelijke bijeenkomst op Landgoed Voorlinden in Wassenaar.

De lokale Mazda-dealers in de respectievelijke woonplaatsen van de winnaars zorgen voor de aflevering en service van de auto.

Primera is een keten van 370 gemakswinkels met sigaretten, staatsloten, tijdschriften en boeken. De organisatie verkoopt het merendeel van alle losverkochte Staatsloten. Tijdens de actieperiode, die liep van 11 november tot en met 31 december 2007, ontvingen klanten die een Oudejaarslot kochten bij Primera een extra lot met een uniek kentekennummer. Deelnemers die gedurende de actieperiode hun unieke kentekennummer en hun Oudejaarslotnummer invoerden op een actie-website dongen mee naar één van de zes Mazdaâs. Elk heel of half lot van de Oudejaarsloterij, dat gekocht was bij Primera, gaf recht op één actielot en dus een kans op één van de autoâs.

Primera ondersteunde de actie prominent via advertenties in meerdere tijdschriften en kranten en via radiocommercials, mailings in een oplage van 2 miljoen stuks, posterhouders en televisieschermen in de winkels van Primera en leaflets.

De bekendmaking van de zes winnaars valt samen met de campagnes voor de Mazda2 Hatchback en de introductie van de nieuwe Mazda6, zoals deze thans lopen bij de Mazda-dealers in Nederland.