AutoRai

Toyota introduceert Yaris Idols

(1/15/2008)
Toyota introduceert de Toyota Yaris Idols. Deze nieuwe Yaris-uitvoering is zeer compleet en heeft onder meer: een radio/CD-speler, elektrisch bedienbare buitenspiegels en ramen vóór, centrale deurvergrendeling, stuurbekrachtiging en natuurlijk een Idols-badge op de achterklep.

Een gelimiteerd aantal van de Toyotaâs Yaris Idols rust Toyota uit met een iPod-pakket, waardoor je al je favoriete muziek altijd bij de hand hebt. De Toyota Yaris Idols is verkrijgbaar vanaf 13.500 euro.

De inspiratiebron voor de Toyota Yaris Idols is de alweer vierde editie van het uiterst succesvolle televisieprogramma Idols, dat elke zaterdag op RTL4 wordt uitgezonden. Bezoekers van de Toyota showroom die een proefrit maken met de nieuwe Toyota Yaris Idols, maken kans op twee toegangskaarten voor de Idols Liveshow en zelfs voor de grote Idols Finaleshow op 1 maart aanstaande. Uiteraard krijgen winnaars een VIP behandeling, waaronder een Meet & Greet met de kandidaten.

Compleet uitgerust
De Toyota Yaris Idols met 1.0 12v VVT-i benzinemotor (51 kW/69 pk) of met 1.3 16V VVT-i benzinemotor (64 kW/87 pk) is leverbaar als 3-deurs en als 5-deurs en zeer compleet uitgerust. Behalve airconditioning en een Idols-badge is de Yaris Idols uitgerust met onder meer elektrisch bedienbare buitenspiegels en ramen vóór, centrale portiervergrendeling met afstandsbediening, een radio/CD-speler inclusief vier speakers, stuurbekrachtiging en vier airbags.

iPod-pakket
Vijfhonderd exemplaren van de Yaris Idols voorziet Toyota van een iPod-pakket. Dit pakket omvat een iPod Nano met een opslagcapaciteit van 4 GB en een iPod connector, gesitueerd in het bovenste dashboardkastje. De waarde van het iPod-pakket bedraagt 394 euro, maar de Yaris Idols-koper betaalt slechts 150 euro.

Consumentenprijzen Toyota Yaris Idols
Yaris 3-deurs 1.0 12v VVT-i Idols: 13.500 euro
Yaris 5-deurs 1.0 12v VVT-i Idols: 14.100 euro
Yaris 3-deurs 1.3 16v VVT-i Idols: 14.500 euro
Yaris 5-deurs 1.3 16v VVT-i Idols: 15.100 euro