Groeiende belangstelling voor werk/leer-trajecten

15/01/2008 17:27



QuoRatio



Steeds meer bedrijven bieden medewerkers uitgebreide studiemogelijkheden. Hiervoor maken ze vaak gebruik van bekende opleidingsinstituten die duale leerwegen aanbieden. QuoRatio te Bunnik ontwikkelt dergelijke werk/leer-trajecten zelf en voorziet hiermee al ruim 7 jaar in een groeiende behoefte.

Binnen het werkgebied van de salarisadministratie is QuoRatio een landelijk bekende partij. Voor diverse Ministeries, de leidende accountantsbureaus en het bedrijfsleven biedt zij opgeleide jonge mensen aan voor de uitvoering van de salarisadministratie. Naast opleidingen voor starters worden ook vervolgopleidingen verzorgd en specialisaties. QuoRatio bespeurt een toenemende belangstelling van studenten die afhaken op het HBO. Deze wordt als te bureaucratisch en te onpersoonlijk ervaren.

Daarnaast vinden ze de studierichtingen vaak onduidelijk of niet relevant voor de gekozen richting.

Juist voor deze groep heeft QuoRatio een traject ingericht waarin studenten in een combinatie van werken en leren toch het gewenste HBO-diploma kunnen halen. De eerste aanmeldingen zijn al binnen en QuoRatio verwacht dit jaar nog zeker 100 kandidaten te kunnen inschrijven.





http://www.quoratio.nl