Politie Kennemerland

Nieuwsberichten 15 januari

Regio, 15-01-2008

Automobilist overleden na onwelwording

IJMUIDEN- 15 januari. Op de Noordersluisweg ontstond omstreeks 05.45 uur een eenzijdig ongeval, waarbij een 60-jarige man uit Velsen, is overleden. De bestuurder is naar alle waarschijnlijkheid onwel geworden achter het stuur en is met de auto van de weg af geraakt, door een hek en tegen een gebouw tot stilstand gekomen. De auto is hierbij op de zijkant terecht gekomen. Brandweermensen hebben de man uit de auto gehaald. Ambulancepersoneel constateerde dat het slachtoffer was overleden.

Hennepkwekerij aangetroffen

HOOFDDORP-15 januari. Politiemensen stelden op basis van binnengekomen informatie een onderzoek in in schuur achter een woning aan de Carolineburg. In de schuur troffen zij een in werking zijnde hennepkwekerij aan van 15 planten, met bijbehorende apparatuur. Zowel de planten als de apparatuur zijn in beslag genomen en worden vernietigd. De politie stelt een onderzoek in naar de eigenaar van de kwekerij.

Voor duizenden euro's aan lood weggenomen

HAARLEM- 14 januari. Onbekende(n) hebben bij een school aan de Daslookweg ruim 70 meter aan lood van de gevel weggenomen. Door het ontbreken van het lood, heeft de school nu waterschade opgelopen. De schade loop in de duizenden euro's.

Politie onderzoekt oorzaak brand

HEEMSKERK- 15 januari. De politie stelt een onderzoek in naar de oorzaak van een brand in een schuur aan de Hoflaan, rond 01.35 uur.

De brandweer rukte uit met meerder eenheden om de brand te bestrijden, de wegen rondom de brand zijn vanwege de rookontwikkeling enige tijd afgesloten geweest. In de schuur stonden enkele koeien, zij konden ongedeerd in veiligheid worden gebracht.

De politie onderzoekt de oorzaak van de brand, brandstichting kan niet worden uitgesloten. Zij wil graag met mensen spreken, die getuige zijn geweest van de brand of anderszins informatie hebben die de politie kan helpen. Men kan contact opnemen met de recherche in Velsen, via 0900-8844.

Jongen vernielt ruiten

NIEUW VENNEP, 15 januari. - De politie heeft omstreeks 08.05 uur een 13-jarige Hoofddorper aangehouden. De jongen wordt ervan verdacht op de Lucas Bolstraat meerdere ruiten vernield te hebben. Er is proces-verbaal tegen hem opgemaakt. Ook werden zijn ouders geïnformeerd.