Politie Kennemerland

Poging gewapende overval; getuigen gezocht

Badhoevedorp, 15-01-2008

Onbekenden hebben maandag omstreeks 17.10 uur geprobeerd een postagentschap aan de Pa Verkuyllaan te overvallen. De overvallers, drie mannen met bivakmutsen op, vernielden met een slagwapens enkele ruiten van de zaak. Zonder het pand te betreden staakte het drietal de overval en gingen er met een auto vandoor.

De politie stelde direct een onderzoek in en heeft onder meer een buurtonderzoek gehouden en diverse getuigen gehoord. Daarnaast heeft personeel van de Forensische Opsporing een sporenonderzoek ingesteld.

Er is een summier signalement van de mannen bekend, twee van hen droegen donkere kleding, de derde had een blauwe jas aan. De recherche van district Haarlemmermeer heeft al enkele getuigen gesproken, maar het vermoeden bestaat, dat er nog meer mensen zijn, die iets gezien hebben.

Personen, die getuige zijn geweest van de overval of anderszins informatie hebben die de politie kan helpen bij het oplossen van deze zaak, worden verzocht contact op te nemen met de recherche Haarlemmermeer, via 0900-8844. Anoniem iets melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.