Gemeente Hengelo

Zes activiteiten voor zes euro

Meer dan 1.500 kinderen van basisscholen en peuterspeelzalen in Hengelo-Zuid ontvangen deze week een brief van het Bredeschoolnetwerk Hengelo-Zuid. Bij de brief zit een activiteitenkalender De activiteiten die op de kalender staan, zijn kennismakingsactiviteiten. Voor een prijs van 6 voor 6 lessen kunnen kinderen (en hun ouders) deelnemen aan bijvoorbeeld peuterdans, djembé, techniek, kookgroep of cartoon en karikaturen tekenen. Daarnaast is er ook een kalender gemaakt voor jongeren van 12 tot en met 14 jaar.

Doe je mee?

De activiteitenkalender is een product van het Bredeschoolnetwerk Hengelo-Zuid in samenwerking met onder andere SCALA welzijnswerk, CREA Kunsten, Kunstcentrum Hengelo, Twents Techniekmuseum Heim en de Muziekschool. Gemeente Hengelo heeft subsidie beschikbaar gesteld.

Kinderen van 2,5 tot en met 12 jaar die wonen in Hengelo-Zuid, maar elders naar een peuterspeelzaal of basisschool gaan, kunnen zich ook opgeven voor de activiteiten van de activiteitenkalender. Dit geldt ook voor jongeren tot en met 14 jaar.

Zij kunnen de kalender ophalen en zich opgeven bij SCALA welzijnswerk, Wolter ten Catestraat 59 in Hengelo.