LLiNK

Rotterdam, 15 januari 2008

Windunie compenseert CO2-uitstoot reizen LLiNK

Groene energieleverancier Windunie gaat voortaan de CO2-uitstoot compenseren van de reizen die worden gemaakt voor de LLiNK televisieprogramma's 3 op Reis en Aanpakken en Wegwezen.

Windunie wekt groene energie op via windmolens die geplaatst zijn bij Nederlandse agrariërs verspreid door het land. Klanten van Windunie kunnen zelf kiezen welke molenaar energie levert en hebben op die manier zelf invloed op de energiebron. LLiNK zal binnenkort een van de Windunie windmolens adopteren om een gedeelte van de corporate CO2-uitstoot herleidbaar te kunnen compenseren.

Actie
LLiNK is een groot voorstander van windenergie. Middels een speciale actie probeert LLiNK samen met Windunie meer mensen te attenderen op het belang van windenergie. Consumenten die voor hun energievoorziening overstappen naar Windunie en tegelijkertijd lid worden van LLiNK, krijgen ze als blijk van waardering 25 Euro teruggestort op hun rekening.

LLiNK
LLiNK wil met haar programma's op radio, televisie, internet en met haar overige activiteiten zoveel mogelijk kijkers, luisteraars en leden informeren, inspireren en activeren om een bijdrage te leveren aan een duurzame, eerlijke en zorgzame wereld.

Windunie
Windunie is de enige Nederlandse energieproducent die 100% CO2-vrije stroom produceert. Daarin worden ze gesteund door Stichting Milieukeur, die Windunie als enige in de markt van energieproducenten heeft beloond met het Milieukeur-certificaat.


-EINDE PERSBERICHT-


Noot voor de redactie,