Monique Collignon vervaardigt schets voor Top Shops Charity Veiling


AMSTERDAM, 20080124 -- Top Shops organiseert een digitale veiling ten behoeve van Stichting Michelle. De gehele opbrengst van de veiling zal, net als de opbrengst van andere Top Shops-veilingen, ten goede komen aan deze stichting. Het doel van stichting Michelle is het wereldwijd bevorderen en financieel steunen van wetenschappelijk onderzoek naar de genetische aandoening Tubereuze Sclerose Complex (TSC).

Speciaal voor deze gelegenheid maakte Top Shops-deelnemer Monique Collignon een unieke schets met een persoonlijke noot van haar geliefde jurk. Deze jurk staat in het teken van haar laatste show en straalt `sex, couture en rock & roll' uit. Het is een geliefde jurk die veel stylisten inspireert. De schets is vervaardigd met markers en potlood en is mooi ingelijst.

Monique Collignon is een van Nederlands topontwerpers. Als geen ander weet zij hoe een vrouw zichzelf het liefste ziet: sexy, gedurfd maar toch chic. Haar ontwerpen moeten daarom altijd aansluiten bij de persoonlijkheid van een cliënte. De clientèle die Monique Collignon aanspreekt met haar haute couture collecties zijn zelfbewuste, gedistingeerde vrouwen. Zij zijn zeker geen trendvolgers, maar vrouwen die midden in het leven staan.

Tot en met vrijdag 15 februari 2008 kan geboden worden via de website van Top Shops: www.top-shops.nl.

Over Top Shops
Top Shops Holland is een samenwerkingsverband van bijna honderd Nederlandse ondernemingen, allen actief in het absolute topsegment. Deze deelnemers worden stijlvol gepresenteerd in het luxe Top Shops-boek. De tweede uitgave hiervan, een succesvol initiatief van de Maastrichtse onderneemster Daniëlle Dessart, kwam mede tot stand door ondersteuning van Veilinghuis Christie's.

www.top-shops.nl
www.moniquecollignon.nl
www.stichtingmichelle.nl