Ingezonden persbericht


USA generaal Wesley Clark reikt BID Award uit
TomTom-baas of Sonja Bakker Ondernemer van het Jaar? r de BID Award, Ondernemer van het Jaar 2007. Deze prijs wordt voor het eerst uitgereikt tijdens de Big Improvement Day in de RAI Amsterdam op 15 januari. Tijdens dit nieuwe initiatief op de Derde Dinsdag van januari, als tegenhanger van de Derde Dinsdag in september, komen topfunctionarissen van de overheid en het bedrijfsleven samen om best practices uit te wisselen.

Naast de BID Award voor de meest succesvolle ondernemer die een belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de economie en werkgelegenheid in Nederland worden nog drie prijzen uitgereikt. Deze worden toegekend aan de ondernemer die het meest vernieuwend was (LEF Award), het beste gat in de markt ontdekte (ID Award) of de overheidsfunctionaris die nieuwe initiatieven ontwikkelde en bijzondere partnerships aanging (Derde Dinsdag Award). USA generaal Wesley Clark zal de prijs uitreiken en met de prominenten zijn visie delen op het gebied van nieuwe vormen van ondernemerschap en klimaatbescherming. Op www.bid2008.nl kan gestemd worden op de beste ondernemer van 2007 .

Met de Big Improvement Day willen de initiatiefnemers Ralph van Hessen van het communicatieadviesbureau Winkelman en Van Hessen en Yves Gijrath van de Gijrath Media Groep en bekend van de Miljonair Fair, laten zien waar ons land in excelleert. Van Hessen: Wij willen het wantrouwen en cynisme tussen ondernemers en ambtenaren wegnemen en een nieuwe beweging starten om een goede samenwerking te stimuleren.

-Einde bericht

Nadere informatie:
Winkelman en Van Hessen
Anne van Raaijen
T: 070-4161616
M: 06-27331512