Managementplein.nl vernieuwd: groter en nieuwe functies


BENEDEN LEEUWEN, 20080115 -- In vijf jaar tijd is managementplein.nl uitgegroeid tot een verzameling van meer dan 7200 informatieve websites. Ook wanneer je geen manager bent kun je er nuttige en interessante informatie vinden, informatie over: humor, filosofie, psychologie, gezondheid, communicatie enz. Bovendien vind je er vanaf vandaag overzichten met nieuwe en meest populaire websites.

Je zou door het succes van Google kunnen denken dat de strijd om de toegang tot de meest informatieve sites op het net is gestreden. Niets is minder waar. Er zijn nog altijd startpagina's en bookmarksites die betere resultaten laten zien. Een beperking van de meeste startpagina's is echter dat ze afhankelijk zijn van de kwaliteit en inzet van individuele beheerders. Bookmarksites lossen dit probleem op door grote aantallen beheerders aan zich te binden die zich niet specifiek op één onderwerp richten. Bovendien bieden bookmarksites overzichten met de meest populaire links en leggen ze via tags dwarsverbanden met andere categorieën.

Als enige startpagina in Nederland biedt Managementplein, van de managementtrainer en coach Willem Razenberg, nu niet alleen een breed scala aan informatieve websites. Het biedt ook overzichten met nieuwe en meest populaire links. Bovendien worden er per categorie dwarsverbanden gelegd met andere onderwerpen.

www.managementplein.nl