Clientele Service en Support software in 10 talen beschikbaar


WASSENAAR, 20080115 -- Mproof, ontwikkelaar en leverancier van Clientele software voor (IT) service management, servicedesk/helpdesk, (shared) service center, klantensupport en self service, biedt nu ook een Zweedse en Hongaarse versie van de Clientele software. De beide nieuwe taalversies zijn per direct beschikbaar.

Taalondersteuning binnen Clientele is gebonden aan het gebruikersprofiel. Hierdoor wordt meertaligheid ook binnen één omgeving ondersteund. Gebruikers binnen één organisatie kunnen de beschikking hebben over Clientele in verschillende talen. Het aantal versies komt met de laatste lancering uit op tien. Naast de Zweedse en de Hongaarse versies zijn er ook versies beschikbaar in het Nederlands, Engels, Spaans, Duits, Frans, Russisch, Arabisch en Chinees.

"De laatste jaren hebben we ondervonden dat Clientele Service en Support software ook in het buitenland een brede acceptatie geniet", aldus Gerben van Kesteren, verantwoordelijk voor de internationale activiteiten van Mproof. "Door lokale versies van Clientele softwareproducten beschikbaar te maken in diverse talen, verhogen we de aantrekkelijkheid van onze software. Bovendien wordt implementatie en acceptatie van de Clientele oplossing binnen organisaties aanzienlijk vereenvoudigd."





Mproof