EnerDomus nu ook EPA-U gecertificeerd


BODEGRAVEN, 20080115 -- EnerDomus is sinds 9 januari 2008 officieel EPA-U gecertificeerd. KIWA voerde een toelatingsaudit uit en beoordeelde de benodigde onderdelen van de beoordelingsrichtlijn BRL 9500 positief. Hierdoor is energieprestatie-adviesbureau EnerDomus nu zowel voor de utiliteits- als woningbouw gecertificeerd voor het afgeven van energielabels en maatwerkadviezen.

De toelatingsaudit bestaat uit het doorlichten van twee volledig uitgevoerde projecten en een beoordeling van het kwaliteitsbeleid. Hierbij wordt nauwkeurig gelet op de werkwijze die gehanteerd wordt bij de uitvoer van projecten. Deze werkwijze is vastgelegd in het kwaliteitshandboek, dat de kwaliteit van het proces waarborgt.

Energiebesparing realiseren
EnerDomus richt zich op het structureel terugdringen van energiegebruik in de collectieve woning- en utiliteitsbouw. EnerDomus ziet de EPBD-regelgeving en het verplichte energielabel als middel om hiertoe te komen. Samen met de opdrachtgever vertaalt EnerDomus ambities op het gebied van energiebesparing naar concrete plannen van aanpak.

Meer informatie: http://www.enerdomus.nl.