Ad Hoc breidt directie uit


Marktleider in tijdelijk beheer en toezicht voor leegstaand vastgoed versterkt directie

DEN HAAG, 20080115 -- Ad Hoc, gespecialiseerd in oplossingen voor leegstaand vastgoed en toezicht, versterkt de directie. Per 1 januari treedt Ernst Wilton toe tot de directie, waardoor deze nu uit twee personen bestaat. Samen met directeur Claudia Duinisveld, heeft Ad Hoc hiermee een team gevormd dat klaar is om Ad Hoc te begeleiden bij haar toekomstige groei en ontwikkeling.

Binnen de directie is Ernst Wilton verantwoordelijk voor de operationele gang van zaken. Ernst Wilton is al acht jaar werkzaam bij Ad Hoc. Eerst als regiomanager van de vestiging Amsterdam, vervolgens hoofd operationele zaken en nu al anderhalf jaar als adjunct directeur. Als lid van het directieteam zal Ernst Wilton zijn kennis en vaardigheden inzetten op het gebied van de verdere professionalisering van Ad Hoc.

Claudia Duinisveld, directeur van Ad Hoc, is zeer te spreken over de uitbreiding van de directie. "Ad Hoc groeit snel. De afgelopen jaren zijn we meer dan verdubbeld qua aantal werknemers en we hebben inmiddels acht vestigingen in Nederland. Met de toetreding van Ernst Wilton tot de directie, hebben wij de directie op volle sterkte om zo toekomstige uitdagingen en plannen aan te kunnen pakken. Dit stelt ons in staat om zowel op nationaal als internationaal vlak ons steeds prominenter te profileren."

---------------

Ad Hoc Beheer en Ad Hoc Toezicht
Sinds 1990 is Ad Hoc marktleider in het tijdelijk beheer van leegstaand onroerend goed. Met acht vestigingen door heel Nederland speelt Ad Hoc in op de onroerend goed markt om leegstandsrisico's te voorkomen. Dat kan door tijdelijke bewoning van Ad Hoc Beheer of door professionele toezichthouders van Ad Hoc Toezicht. In beide gevallen biedt Ad Hoc kostenefficiƫnte, pro-actieve oplossingen met het oog op direct resultaat. Ad Hoc, sterk aanwezig in leegstand. Meer informatie is te vinden op www.adhocbeheer.nl.





Ad Hoc Beheer