Dotweb biedt nu ook Microsoft Sharepoint-specialisten


SCHIPHOL-RIJK, 20080115 -- Schiphol-Rijk, 15 januari 2008 - Dotweb Selective, de detacheringspoot van het softwarebedrijf Dotweb, biedt nu naast .NET-experts ook specialisten in Microsoft Sharepoint 2007. Opdrachtgevers krijgen via Dotweb de beschikking over professionele Microsoft Sharepoint-specialisten. De specialisten maken deel uit van een internationaal team dat ondermeer is opgeleid binnen Dotweb Siberia in Tomsk, Dotweb's eigen softwarecentrum in Rusland. Dotweb biedt Sharepoint-specialisten met uitmuntende kwalificaties. Alle specialisten hebben één tot vijf jaar ICT-ervaring, zijn in vaste dienst bij Dotweb en wonen en werken in Nederland. Hiermee speelt Dotweb in op de groeiende vraag bij Nederlandse bedrijven aan Sharepoint-specialisten.

Sinds eind 2005 heeft Dotweb een vestiging in Tomsk (Rusland) en is zij een strategische samenwerking aangegaan met de technische universiteit van Tomsk (TCU) en Microsoft Russia. De universiteit van Tomsk staat goed aangeschreven en neemt de vierde plaats in op de ranglijst van Russische universiteiten. Dotweb Selective heeft een outsourcingconstructie bedacht waarin Russische medewerkers nieuwe softwareapplicaties op Sharepoint voor Dotweb ontwikkelen. Daarnaast worden zij vanuit de vestiging te Schiphol-Rijk gedetacheerd op projecten bij klanten.

"Op dit moment is er in Nederland een tekort aan Sharepoint-specialisten", zegt Jouke Hoeksma, Sales Director bij Dotweb. "Bedrijven staan te springen om goede kandidaten. Via onze dochteronderneming Dotweb Siberia werven wij nu naast ervaren .NET- ook Sharepoint-specialisten voor de Nederlandse markt. De tariefstelling is zowel voor detachering als projecten concurrerend en daarmee bieden wij een betaalbaar alternatief voor Nederlandse bedrijven die op zoek zijn naar Sharepoint-specialisten."





Dotweb